Харчова та енергетична цінність: на 100 г - 340 ккал, білки - 10,5 г; Жири - 1,1 г; Вуглеводи - 70,4 г.
Опис: у макаронах багато мінеральних речовин, мікроелементів, вітамінів - і все це завдяки рослинній клітковині. Вона майже не засвоюється організмом, і має абсорбуючу дію, поглинаючи шлаки і токсичні речовини з кишечника. Незважаючи на те, що клітковина не засвоюється організмом, вона викликає відчуття ситості, тому людина їсть менше, а організм спалює накопичений жир. У макаронах міститься необхідний білок, який потрібен для нормального функціонування організму. Макарони-це джерело енергії, завдяки великому вмісту вуглеводів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Основа | Пшенична |
Тип | Вермішель |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 1 кг |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 31,64 ₴