Кошик
2004 відгуків
Ціна доставки великогабариту та скла за тарифами перевізника
+380 (68) 713-82-39
Torgline
Кошик

Макова начинка ТМ Samtek , 500 грам

53,82 ₴

Показати всі оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Макова начинка ТМ Samtek , 500 грам
Макова начинка ТМ Samtek , 500 грамВ наявності
53,82 ₴
+380 (68) 713-82-39
+380 (68) 713-82-39
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Макова начинка ТМ Samtek важить 500 грам

Макова начинка відмінно підходить для м'яких пиріжків та рулетів, а також для страв, які потрібно приготувати у духовці. Однак, якщо ви готуєте млинці або кутю, вам знадобиться спеціальна обробка начинки. Її потрібно не лише залити окропом, а й варити в окропі близько 5 хвилин. Наповнювач із маку в булочках буде готовий до вживання після випікання.

Це продукт, який містить подрібнений мак, що використовується для приготування різноманітних солодощів та страв. Він виготовлений компанією Samtek і призначений для використання у кулінарії. Ця начинка має аромат і текстуру макового насіння, і може бути використана як начинка для тістечок, печива та інших випічок.

Ось простий рецепт макового рулету: Інгредієнти: - 4 яйця - 150 г цукру - 100 г борошна - 50 г маку - 1 чайна ложка розпушувача - 150 мл вершків - Пудра цукрова для прикраси Інструкції: 1. Відокремте білки від жовтків. Збийте білки до пікової стадії, додайте половину цукру та продовжуйте збивати до густої консистенції. 2. В іншій мисці збийте жовтки з половиною цукру, що залишилася, до утворення пишної і густої суміші. 3. Додайте борошно, мак і розпушувач у суміш жовтків. Поступово додайте|добавляйте| збиті вершки і акуратно перемішайте. 4. За допомогою лопатки акуратно додайте|добавляйте| збиті білки в тісто і акуратно перемішайте до однорідності. 5. Вилийте тісто на лист, попередньо покритий пергаментним папером, і рівномірно розподіліть по поверхні. 6. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці протягом 12-15 хвилин, або доки рулет не набуде золотистого кольору і пружинистої текстури. 7. Вийміть рулет із духовки та обережно переверніть на новий аркуш пергаментного паперу. Видаліть попередній аркуш. 8. Покрийте верхню сторону рулету цукровою пудрою. Почніть з одного кінця і акуратно поверніть рулет, використовуючи пергаментний папір для підтримки. 9. Залиште рулет остигати перед подачею. Після охолодження наріжте його на порційні шматочки, посипте цукровою пудрою і насолоджуйтесь!
Характеристики
Основні
ВиробникSamtec
Країна виробникУкраїна
Вага500 г
Кількість в упаковці30 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 53,82 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner