
Агар-агар 8гр ТМ Цветаромат
18,65 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
Агар-агар - рослинний аналог желатину. Переваги агар-агару, порівняно з желатином:
Желюючі здібності агар-агар набагато кращі, тому в процесі приготування його потрібно приблизно в 3 рази менше.
Агар-агар застигає швидше (і навіть за кімнатної температури). Желатину ж для застигання потрібен холодильник, а вже за 40 градусів всі страви, приготовані з ним, танути.
Агар-агар можна розчиняти в соках, а желатин не любити фруктові кислоти.
Агар-агар має унікальну якість – термооборотність. Якщо желе, приготовлене на агарі, нагріти, а після знову охолодити – продукт знову стане желе. У желатину така властивість відсутня.
Агар-агар не має запаху та смаку, що дуже важливо при приготуванні десертів, адже желатин часом надає їм м'ясний присмак, що не дуже приємно.
Агар – рослинний загущувач, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні. Завдяки нульовій кількості калорій агар-агар застосовується для створення продуктів, що підходять людям із цукровим діабетом.
Агар буває різної марки (сили гелю) - від 600 до 1200. Чим вище сила гелю, тим ефективніше желювання, тим менше агару необхідно додавати. У виробництві продукції ми використовуємо тільки якісну імпортну сертифіковану сировину. Агар-агар від КолірАромат має найвищий показник сили гелю — 1200 г/см2
Основні | |
---|---|
Виробник | ЦветАромат |
Країна виробник | Україна |
Вага | 20 г |
Тип | Желатин |
- Ціна: 18,65 ₴